14.09

Så glad att jag fick lov att lämna prov. (Tvetydigt) Bokstavligen, haha.( Jag var så glad över att ha fått gått ut själv så att jag kom tillbaka och bara skrattade högt för mig själv. Jag fick frågan från personal om jag hörde röster igen. Sen kom en vårdare och stod nära mig och pratade och tittade på mina ögon och sen kom nästa och sa att jag skulle lämna drogprover. Komiskt!)

13.50

Jag har varit ute själv o det är jag glad för!

10.50

Att se sig själv är kul!

(Jag trodde ju att alla andra patienter inte var riktiga patienter och att de spelade mig i olika situationer för att jag skulle få upp ögonen över mitt beteende. Galet!
)

10.45

Jag är stark!!!!!

7.58

Twitt twitt, jag är inte rädd för solklara saker längre. Fin morgon idag!

21.05

Jag kämpar!

20.58

Snart sovdags, jag är så trött. Ska bara få gonattmedicin först.

20.19

Ingen kvällscito, dags att fira?

16.10

Badat, ätit, sett på hästar, lyssnat på musik. Guldkant i en jävlig vardag. Abstinens antar jag att jag har. Rastlös, ångest med ont i hjärtat. Kan inte tänka på ekonomi eller höra talas om det.

12.28

Ska bada vid ett om det är ledigt.

Snart lunch 18/4

Twitt vad kl nu är. Lyssnar på musik på mitt rum. De spelar Kent. Minns inte vad låten heter, den på franska.

20.20

Twitt, twitt, twitt. Hur ska det bli när jag inte har cito för första gången på 100 år? Vad ska jag göra mot värken då?

17/4 18.01

Kul att se sig själv i så många format. Maria är nervösa/osäkra jag. Peter med. Den som trampar. Haha, insåg just att jag är nervös/osäker hela tiden dete är ju det. Sitt still och var tyst kvinna.

16.4/10

Jag som svor på att aldrig skriva år 2010 gör det nu med glädje. Fast jag är likväl förbittrad förbannad och tacksam över denna dag och de spratt jag och mina anhöriga utsätts för! Jag undrar om jag ska börja be till gud eller om jag ska vara tacksam över mig själv helt enkelt.

17.50

Inställda flyg. Från kl 18. Nu blir det lugnt hemma.

RSS 2.0